#JustLikeYou: Chloe Dares about intimate wellness in China

#JustLikeYou: Chloe Dares over intieme wellness in China

The Oh Collective - Interview met Chloe DaresThe Oh Collective - Interview met Chloe DaresThe Oh Collective - Interview met Chloe DaresThe Oh Collective - Interview met Chloe Dares

Chloe Dares Fashion & Travel Video Blogger / Oprichter van HaoHaoLaugh Space / Geboren in Xi'An, opgegroeid in Beijing / Nu gevestigd in Shanghai

Welkom bij de kolom "The Oh Collective - Just Like You". Deze maand nodigden we Chloe Dares uit om te praten over haar kijk op seksueel welzijn toen ze opgroeide in China en de wereld over reisde, gemiste relatiekansen vanwege school en haar advies voor vriendinnen die #JustLikeYou zijn.

Geef ons een klein voorproefje van waar je bent opgegroeid en wat je naar Shanghai heeft gebracht?

Hallo!!!~~~ Ik ben 敢姑娘 Daring Lady, Chloe~een mode-, reisblogger en oprichter van HaoHaoXiao Space. Ik ben geboren in Xi'An en opgegroeid in Beijing. Vanwege het beroep van mijn familie heb ik tijdens mijn academische studies op 8 verschillende scholen gezeten, dus ik heb in Beijing, Nanjing, de VS en Taiwan gewoond, waardoor ik me erg aanpas aan verschillende omgevingen.

Wauw meid! Om je nog beter te leren kennen, kun je ons vertellen over je hobby's en waar je naar streeft?

Ik vind het heerlijk om blogger en maker te zijn! Mijn hobby's variëren, ik ben een erg speels persoon, dus geniet van alles wat fris en leuk is. Ik streef ernaar om de wereld rond te blijven reizen om nieuwe verhalen en plaatsen te leren en te ontdekken, misschien een film te maken, ervaring op te doen en verliefd te worden op heel veel hengsten, en een maker van de slash-generatie te zijn!

We volgen je account 敢姑娘, kun je ons vertellen hoe en waarom je ermee bent begonnen? En waarom noemde je het 敢姑娘 Chloe Dares?

Toen ik voor het eerst afstudeerde aan de universiteit, vroeg mijn moeder me wat ik met mijn leven wilde doen. Ik heb er lang over nagedacht en het enige dat ik kon bedenken was: "SPELEN"! Ik ben dol op spelen! Dus, vroeg ik mezelf af, hoe kan ik van de wereld mijn speelplaats voor de kost maken? Ik belandde op reisvideo's en dacht gewoon dat ik het zou doen en kijken hoe het gaat. Ik wist niets van film, dus ging ik willekeurig naar een man op straat die er creatief uitzag en vroeg of hij me wilde helpen filmen. Gelukkig zei hij ja en dat was dat! Ik heb mezelf de naam 敢姑娘 Daring Lady gegeven omdat ik me nooit wil laten tegenhouden!

The Oh Collective en your HaoHaoLaugh space houden samen workshops voor de vrouwelijke gemeenschap. Kun je de lezers er meer over vertellen?

Ik vind het zo belangrijk! Toen ik jonger was, begreep of volgde ik er niet echt iets van. Maar naarmate ik ouder werd, besefte ik dat dit zo'n belangrijk aspect van het leven was. Ten eerste is van jezelf houden belangrijk en hoe doe je dat? Men moet zijn eigen zelf en lichaam begrijpen voordat ze er van kunnen houden! Dus begon ik video's over vrouwelijk intiem welzijn te bekijken en volgde ik accounts die workshops over deze onderwerpen aanboden. Toen ik eenmaal meer leerde, had ik het gevoel dat ik zojuist de doos van pandora had geopend voor een heel deel van mezelf waarvan ik nooit wist. In januari hielden we onze eerste workshop met The Oh Collective om meisjes op een leuke manier te onderwijzen over seksueel welzijn.

Je hebt op zoveel plaatsen over de hele wereld gewoond. Heb je tijdens je jeugd problemen ondervonden rond het onderwerp seksueel welzijn? Hoe heb je het benaderd? Nog advies voor onze lezers?

De Chinese cultuur stelt ons er niet echt aan bloot, en mijn ouders of mijn leraren op school evenmin. Toen ik opgroeide, wist ik eigenlijk niets van intimiteit, seks, bescherming of seksueel welzijn. Als ik kinderen krijg, zal ik dit onderwerp zeker eerder en vaker met hen bespreken.

Terugkijkend op je jongere zelf, wat zou je tegen haar zeggen? Iets wat je anders had willen weten of doen?

Ik zou tegen mezelf zeggen dat acne niet het einde van de wereld was! En investeer meer in de intieme relatiemogelijkheden die ik had. Ik was verlegen en heb relaties nooit verder onderzocht toen ik ermee werd benaderd, ik wou dat ik mezelf meer voor hen had opengesteld en had ervaren dat ik verliefd werd. Als het de sociale norm is om op je 28e te trouwen en je studeert af rond je 22e, dan heb je maar 6 jaar om de charmante prins te vinden, smoorverliefd te worden, te trouwen en nog lang en gelukkig te leven. DAT IS GESTOORD! Ik denk, hoe jonger je jezelf en anderen begint te verkennen, hoe beter. Natuurlijk doe je dit allemaal 'terwijl je veilig bent', daarom is het hebben van seksuele kennis en opvoeding zo belangrijk!

Wat zijn je suggesties voor meisjes om intiem welzijn en zelfgenoegzaamheid beter te begrijpen?

Als er iets is waar men nieuwsgierig naar is of niet over weet, chat dan met The Oh Collective ~ hahaha ~ Volg en lees de onderwerpen die ze delen. Ik heb al zoveel geleerd (eerlijk!)

Heb je suggesties voor andere meisjes om hun gezondheid en zelfgenoegzaamheid te verbeteren?

Drink een beetje wijn voor het slapengaan om te ontspannen of dans vrij en naakt door het huis! Ik garandeer je dat je het geweldig zult vinden!

Origineel artikel op WeChat

Volg Chloe op Instagram / Volg Chloe op WeChat

🧚‍♀️ Meer Just Like You-artikelen 🧚‍♀️

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.