TOC 来信 | 我在凌晨1:30扛着一夜情的男生在客厅走了一圈...

TOC 来信 |我在凌晨1:30扛着一夜情的男生在客厅走了一圈...

"The Oh Collective 投稿" 是我们和我们社群的分享空间, 来看看我们女孩儿这周的故事,也欢迎大家踊跃投稿。

De Oh Collective Letter is een serie om verhalen uit onze gemeenschappen te delen. Dit verhaal is ingediend en gedeeld door een van onze volgers. We nodigen iedereen uit om ook je eigen inzending in te dienen!

Tinder is een van de redenen

但是我有位朋友幸运的在国外就下载过了

Tinder is geblokkeerd in China, maar dat weerhield me er niet van om op mijn zwakke en/of nieuwsgierige momenten naar links en rechts te swipen.

从这APP 也认识了几位好玩的朋友,有时后无聊寂寞的时候也会来刷刷个存在感

建议:请大家安全的使用网上交友平台)

Van deze app heb ik een aantal goede ervaringen en een aantal slechte ervaringen verzameld en soms alleen voor een snelle release (maar veilig, altijd).

Dus hier is een van mijn ervaringen, je kunt beslissen of het goed of slecht voor jezelf is.

[故事如下]

van 1:30 tot 16:30 uur

刷了刷Tinder突然发现刷到了一位前客户

Het was 01.30 uur en kwam net thuis van de club, nog niet helemaal klaar om te slapen. Dus ik pak mijn telefoon en begin te swipen 🔥. Plots zie ik een bekend gezicht, iemand met wie ik een zeer verre professionele werkrelatie had, en dacht "wat maakt het uit", wat is het ergste dat kan gebeuren. VEEG NAAR RECHTS!

En… Het was een match!

Wat is het probleem?

:你今晚做什么?还醒着吗?

他:还醒着,就在静安附近

:离我家很近,要不要过来?

他:这主意不错,我可以过来

:先告诉你,我现在穿着睡衣…

(第一个dorsttrap来了)

Ik: Hallo jij, wat ben je aan het doen op dit kleine uurtje van de nacht Tinder swipen.

Hij: Nog wakker en dichtbij jou lijkt het.

Ik: Binnen 1 km, dat is heel dichtbij. Zin om langs te komen voor een brutaal drankje?

Hij: Klinkt als een plan.

Ik: Een waarschuwing vooraf, ik heb mijn pyjama al aan

(binnenkomen met de dorstval)

 20 jaar geleden

叮咚叮咚

Ik heb een probleem

Hij: IK BEN ONDERWEG 

Als ik de deur open en hij tuurt naar wat er aan de andere kant op hem wacht

:你不是说你穿着睡衣吗?

:对啊, 我穿着睡衣啊

(我的睡衣:一件大件的超旧American Apparel T恤 + 一件跑步短裤)

Hij: Ik dacht dat je zei dat je in je pyjama zat

Ik: Ja, dit is het

Wat hij eigenlijk niet wist, was dat ik al mijn make-up had verwijderd en dat 'mijn pyjama' eigenlijk een 10 jaar oude met zuur gewassen American Apparel v-hals met gaten erin was, niet expres, en hardloopshorts – Ik denk dat dat misschien misleidend was

:我以为你说你穿着情趣睡衣,蕾丝加雪纺的那种

:不,我就像个男孩儿

Hij: Ik had verwacht dat je zijdezachte lingerie zou dragen

Ik: Oh neeeeee, ik ben net een kerel (heb ik dat net hardop gezegd?!?!)

Hij: 😳  

De schok op zijn gezicht zal ik nooit vergeten – hij had zich moeten omdraaien en op dat moment moeten vertrekken

事后 学习 学习 点 #1 : 半夜 1:30 我 为什么 要 当 当 心目 心目 中 的 那 完 美 的 穿情趣 内衣蕾 内衣蕾 丝 加 雪纺 的 的 维多利亚 秘密 我 没 没 秘密 秘密。 我 就 是 是 是 我 我 自己 自己。。。。。。。。 。JE Girl

Opmerking voor meisjes # 1: wees gewoon jezelf. Niemand is perfect glammed en draagt ​​alleen sexy lingerie om 01.30 uur, maar ik denk dat dat de verwachting is waar sommige mannen naar op zoek zijn. Ik ben hem niets verschuldigd en ik doe gewoon mezelf! #meisjeskracht

De beste manier om het te doen

:哇,你家很简单吗

我:对啊,要不然呢?

:我还以为你家会有很多鱼缸插画等之类的东西的

:… … … (换个话题好了)

Als hij mijn appartement binnenkomt

Hij: oh, je appartement is zo eenvoudig.

Ik: ummm, ja, wat had je verwacht

Hij: Ik dacht gewoon... je zou vissenschilderijen hebben en zo

Ik: … … …

我换了话题尝试性感点...

We gaan gezellig zitten en leren meer over elkaar

  要不要看看我的女性按摩棒系列?

:额,我对这一点兴趣都没有。我觉得没必要用这产品

:为什么没必要?

:我觉得我就足够了

你是不是自尊心太大了点?

:可能吧

Hij: Dus, wat voor hobby's heb je?

Ik: Ik ben de laatste tijd erg bezig met seksueel welzijn; wil je de seksspeeltjes zien die ik heb verzameld?

Hij: Eh, daar ben ik niet zo mee bezig. Denk niet dat het nodig is.

Ik: Hoe komt dat?

Hij: Als je dat nodig hebt, dan doe ik mijn werk niet goed

Ik: Denk je niet dat dat je ego is?

Hij: Waarschijnlijk

(er valt een ongemakkelijke stilte... Ik dacht in mijn hoofd, dit gaat echt niet goed, verander snel van onderwerp)

 

事后学习点 #2:自尊心太大觉得他的马达绝对100%就能满足你的可能要小心点。我不是你妈妈,只是你的一夜情。另外的,不需要因为这个一夜情的幻想而去翻山Wat is de beste manier om YIN te leren kennen?

Opmerking voor meisjes # 2: Hij moet in de 10e eeuw leven om zo te denken, maar in feite hebben sociale normen nog steeds die misvatting over het gebruik van seksspeeltjes. Ik ben hier niet om zijn ego te strelen, ik ben hier om mezelf gelukkig te maken. En serieus, niemand kent mijn clit beter dan IK.

Wat is de beste manier om te zien wat de beste resultaten zijn?

:你运动吗?

:有啊,我骑马

Meer weergeven

:哦… … 我觉得你不像 

​Ik: (probeert van onderwerp te veranderen) Dus je traint?

Hij: ik wel! Ik doe paardensport.

Ik: Oh, dat is mijn sterrenbeeld. Ik heb veel overeenkomsten met een paard, lang zwart haar en een grote kont

Hij: Oh, dat is raar. Ik denk niet dat dat verband houdt ... Dus train je?

Ik: OH JA, ik ben supersterk!

Hij: Jij bent?

Ik: LAAT MIJ JE TONEN

我心想 哦买嘎 都豁出去了 

:我是个运动员,很强壮。

:哦?是吗?

:我秀给你看。

我也没想太多,就起来把他给新娘抱了起来…

Zonder aarzelen stond ik op en trok hem omhoog om hem te dragen alsof het onze huwelijksnacht was.

Hij: Het leek me niet lang op te houden 

Om de een of andere reden dacht ik dat het een uitdaging was, dus ging ik natuurlijk de uitdaging aan en de brandweerman droeg deze volwassen man die ik amper kende in mijn woonkamer ronddraaiend - naar mijn kracht natuurlijk.

Terwijl dit in mijn hoofd gebeurde, kon ik alleen maar bij mezelf denken: “WAT DOET JE?! WEES COOL". Dus heb ik hem neergezet.

 Hij: Nou, als er brand was, weet ik dat je me zou kunnen redden...

 

:这会不会太简单了点?

我认为这就是个挑战

然后

我就把他从我的肩上扛了起来,

在我家客厅绕了一圈

再把它放回了沙发上

de beste manier om te werken

心想

正 常 人 绝 对 不 会 想 睡 我 了 吧

我去了厕所想躲躲

Een normaal persoon, wil hierna waarschijnlijk absoluut niet aansluiten. Wat een rare reeks gebeurtenissen van slechts één veeg naar rechts.

事后学习点:我当时一直在觉得自己应该性感,应该更加的女人味。但是如果我做的事我说的话就是我,为什么要一直躲躲藏藏的?我就是我。我想新娘抱你就新娘抱你!我就是壮!我就是像匹马!JUST DO YOU GIRL!

Opmerking voor meisjes # 3: Ik dacht achteraf, misschien had ik moeten proberen om meer sexy en femme te zijn. Maar eigenlijk zou ik waarschijnlijk hetzelfde hebben gedaan met elke andere man, ik zou niet moeten proberen iemand te zijn die ik niet ben. Ik ben wie ik ben. Ik wil mensen mijn sterke punten laten zien en ze bruids dragen. Ik ben sterk en majestueus als een paard. DOE GEWOON JEZELF. 

Hoe dan ook

Er zijn verschillende manieren om te kijken

虽然这1小时内的对话和行动很夸张

Wat is de beste manier om het te doen?

我,还是我 并没有因为他而改变了我自己

我 想 告诉 告诉 告诉 告诉 告诉 告诉 告诉 的 女孩儿们 女孩儿们 你 你 不 要 因为 对 对 你 你 的 幻想 或者是 你 的 的 期望 而 而 让 改变 改变 了 你。。 真正 真正 喜欢 喜欢 你 你 你 你 你 人 人 人 人 人 人 人 人 , , 你 的 人 , , 会 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 是 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为 因为.你, 而不是遐想中的你 – 如果你因为别人而改变了自己会让你自己过的很辛苦也不一定开心的。

Als je het weet, doe het dan gewoon.

Hoe dan ook,

Om een ​​lang verhaal kort te maken, ik kreeg uiteindelijk wat ik wilde.

Wat ik wil delen met The Oh Collective dames en heren, is om nooit te veranderen wie je bent om aan andermans verwachtingen te voldoen. Iedereen die oprecht in je geïnteresseerd is, iemand die van je houdt, zal dol zijn op alle eigenaardige dingen aan jou. Als je het gevoel hebt dat je jezelf aan het veranderen bent voor de ander, verlies je op een dag misschien al die dingen die jou maken tot wie je bent en uniek. En schaam je NOOIT voor het bezit van je seksuele welzijn! Hoe meer je jezelf kent, hoe beter je ook met je partner kunt zijn!

最后的学习点:如果你不是运动员,不要随便扛你的一夜情,不然摔了还要赔。

Laatste opmerking voor meisjes # 4: als je geen "atleet" bent of in goede fysieke conditie verkeert, draag dan niet willekeurig je partner, draag of til je partner op welke manier dan ook. Als u valt, kunnen wij uw juridische kosten niet ondersteunen, in ieder geval zijn er gevolgen.

De beste manier om het te doen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.