Beter dan Satisfyer

✓ 3 verwisselbare mondjes

✓ Booster button

✓ Innovatieve motor

✓ Door sektherapeuten goedgekeurd

✓ Zonder microplastics

✓ Waterdicht design

Ontdek adembenemende orgasmes
meer dan 50.000 tevreden vulva's
meer dan 50.000 tevreden vulva's
meer dan 50.000 tevreden vulva's
meer dan 50.000 tevreden vulva's
meer dan 50.000 tevreden vulva's
meer dan 50.000 tevreden vulva's
meer dan 50.000 tevreden vulva's
meer dan 50.000 tevreden vulva's
meer dan 50.000 tevreden vulva's

luchtkusjes

 • Luchtpuls-technologie voor intenser genot
 • 3 verwisselbare kopjes met vacuum-functie voor iedere vulva
 • Innovatieve motor die wisselt tussen subtiele vibraties tot ogenrollend plezier
 • Goedgekeurd door Seksuologen

 • Gecertificeerd en getest door echte vrouwen

 • Vrij van microplastics

een upgrade voor date night

Chi is meer dan alleen een seksspeeltje; het is een must-have voor een sensationeel seksleven.

Chi biedt jou én je partner de kans om jullie intimiteit te verdiepen.

Vergeet niet de lang vergeten clitoris liefdevolle aandacht te geven.

Ontdek elkaars diepste verlangens en maak jullie date nights spannender met de bijgeleverde Verkenningskaarten.

Bovendien wordt Chi geleverd in recyclebare verpakking en doneren we een deel van je aankoop aan Free A Girl.

Ontdek waarom meer dan meer dan 55.000 koppels voor Chi kiezen. Het is tijd om wat spanning toe te voegen aan jullie leven.

ik wil chi
 • Erika Lust's Ethische Erotiek

  Met Chi krijg je een maand lang toegang tot Erika Lust's ethische erotica. Films gevuld met feminisme, diversiteit en echt genot.

 • Cheex Adult Content

  Ontdek CHEEX Ethical Adult Cinema gratis! Geniet van content die empowerment, creativiteit en seks op een mooie manier viert. Een wereld waarin elk verlangen wordt gerespecteerd.

 • Fruitz Dating Avonturen

  Ontdek Fruitz Dating Adventures gratis voor 3 dagen! Deze app geeft een nieuwe kijk op daten met eerlijkheid en duidelijkheid.

wat de pers zegt

"De beste clit vibrator zonder twijfel! Deze vibe slaagt gegarandeerd voor de vibe-check: Pure vreugde tussen je benen."

"Chi brengt je in no time naar The Big O!"

"This toy is worth the hype!"

Wat onze fans zeggen

Als ik meer sterren kon geven, zou ik dat doen. De Chi is veruit mijn favoriete speeltje. Ik vind het fijn dat het verwisselbare zuigkoppen heeft, zodat je kunt kiezen hoe gericht de stimulatie moet zijn. Het is makkelijk te gebruiken alleen of met een partner in bed of onder de douche. Het raakt echt elke keer de juiste plek. Ik vond ook de verpakking en de speelkaarten echt geweldig, wat het extra leuk maakt.

Jo Sarah

Ik heb thuis zowel een Satisfyer als een Lelo Sona liggen, maar deze nieuwe Chi van jullie? Wow, die blaast ze allebei uit het water. Mijn vriend is er ook helemaal weg van! Wat ik echt top vind, zijn de verwisselbare kopjes. Vooral die grotere is mijn favoriet – die zuigt ook vacuüm, wat zo’n geweldig gevoel geeft. Echt, jullie hebben jezelf overtroffen met de Chi!"-

Mariska G.

De grootste zuignap, WOW! Ik wist niet dat vibrators dit konden - WAAROM heb ik zo lang gewacht om Chi te proberen. Het hebben van een Chi is als het hebben van een baby - je hebt er spijt van dat je het niet eerder hebt gehad en nu heb je al spijt voor al die jaren dat je zonder hebt geleefd.

Mijn tip aan alle vrouwen:SCHAF JEZELF ZO SNEL MOGELIJK EEN Chi AAN. Je weet niet wat je mist!

WOW, just wow! Kit is everything I didn't know I needed. The material feels luxurious against the skin, and its bendable design reaches all the right places effortlessly. Being made by real women shows because they've thought of everything! I've been raving about it to all my friends. It's a game-changer.

Rita V.

Goedgekeurd door experts

"De Chi van The Oh Collective is een game changer voor intieme verkenning. Het intuïtieve ontwerp verbetert niet alleen het fysieke genot, maar bevordert ook een diepere verbinding met het eigen lichaam. Een must-have voor wie zijn seksueel welzijn wil verrijken."

- Dr. Laura Vowels, therapeut, onderzoeker en professor aan de Universiteit van Lausanne, Zwitserland.

Ons verhaal

 • Diana LIN
 • Eden chiang
 • Simona xu
 • Winxi kan

Wij zijn vier vriendinnen en kinderen van Aziatische immigranten.

Opgroeien betekende dat praten over seks of intimiteit een groot taboe was in onze cultuur. We merkten dat veel vrouwen het gevoel hadden dat ze seks hadden om hun partners gelukkig te maken, niet zichzelf.

Daarom hebben we The Oh Collective opgericht.

Because life is too precious for not owning our pleasure.

pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose
pleasure with purpose

Pleasure with Purpose

Bij elke verkoop geven we terug. Aan onderwijs, empowerment en vrijheid. Trots werken we samen met Free a Girl om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te redden. Een gedeelte van jouw aankoop gaat direct naar Free A Girl.

Veel Gestelde Vragen

Hoe werkt Chi?

Chi is een luchtdruk vibrator. Deze bijzondere vibrator stimuleert de clitoris met pulserende luchtdrukgolven zonder direct huidcontact te maken. Het hele lijf van Chi is gemaakt van ultrazacht siliconen en heeft 3 verschillende mondjes met elk een eigen zuigkracht voor orgasmische sensaties. Het kleine mondje zuigt zachtjes aan het gebied waar je het plaatst. Het siliconen mondje voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor een goede, maar comfortabele grip. Chi heeft ook een "Booster Knop" die je Airgasm binnen enkele seconden een turbo-boost geeft - ideaal voor de drukbezette mensen onder ons. Omdat we weten dat intimiteit niet iets is wat je zomaar "aanzet", hebben we Chi voorzien van Sexploratiekaarten die je aansporen om "In de stemming te komen" en om "Avontuurlijk te worden".

Wat maakt Chi anders dan andere luchtdruk vibrators?

Onze testers hebben andere merken uitgeprobeerd, zoals Satisfyer en Lelo Sona, en waren serieus onder de indruk van Chi. Wat Chi écht onderscheidt, zijn de verwisselbare koppen. Zo is er een grotere kop die uitgegroeid is tot een absolute favoriet omdat het een vacuüm zuigkracht creëert die ronduit fantastisch is. Het is een gevoel dat lastig te omschrijven valt, maar Oh zo makkelijk om van te houden.

Een modern design, unieke zuig-sensaties met verschillende kopjes bieden, een krachtige motor (betere motor dan.. ) en ontdekkingskaarten. Chi belooft een totaal vernieuwde ervaring.

Waarin verschilt Chi van andere vibrators?

Chi onderscheidt zich van traditionele G-spot en Bunny vibrators door een vernieuwende aanpak van plezier, gericht op het unieke en vaak over het hoofd geziene gebied van clitorale stimulatie. In tegenstelling tot de directe interne stimulatie van G-spot vibrators of de dubbele stimulatie van bunny vibrators, richt Chi zich op het leveren van pulserende luchtgolven rechtstreeks naar de clitoris. Deze methode zorgt voor een sensatie die velen als aanzienlijk anders en vaak intenser ervaren dan wat traditionele trillingen bieden.

De belangrijkste verschillen zijn:

 1. Stimulatiemethode: Chi maakt gebruik van luchtpulstechnologie om de clitoris te stimuleren zonder direct contact. Dit kan een intensere en vaak als bevredigender ervaren vorm van genot bieden in vergelijking met de fysieke aanraking van G-spot of bunny vibrators.
 2. Personalisatie en Comfort: Met verwisselbare koppen biedt Chi een niveau van personalisatie dat je niet vaak vindt bij G-spot of bunny vibrators. Je kunt de kop kiezen die het beste bij je lichaam past en je gewenste intensiteit van zuiging, wat zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring.
 3. Gefocust Plezier: Terwijl G-spot en bunny vibrators zijn ontworpen voor interne stimulatie, richt Chi zich uitsluitend op clitoraal genot. Deze specialisatie betekent dat het een verfijndere ervaring kan bieden voor degenen die meer van clitoris-stimulatie houden.
 4. Innovatie: De toevoeging van functies zoals de Booster-knop en Verkenningkaarten voegt een dimensie van ontdekking en spontaniteit toe aan de ervaring. De Booster-knop stelt je in staat om de intensiteit onmiddellijk te verhogen, perfect voor momenten waarop je dicht bij een climax bent en een extra stoot plezier wilt. De Verkenningkaarten moedigen je aan om nieuwe dingen te proberen, wat een speels en educatief aspect aan de ervaring toevoegt.

Kortom, terwijl G-spot en bunny vibrators geweldig zijn voor mensen die genieten van interne stimulatie of een combinatie van interne en externe stimulatie, biedt Chi een gespecialiseerde, genuanceerde benadering van clitoraal genot door middel van luchtpulstechnologie, aanpasbare ervaringen, en innovatieve functies ontworpen om genot op nieuwe en spannende manieren te verbeteren en te verkennen.

Kan ik Chi samen met een partner gebruiken?

Absoluut! Omdat Chi zich richt op het stimuleren van het clitorale gebied, past het perfect bij vaginale stimulatie tijdens partnerplezier. Je kunt Chi integreren in je intieme momenten terwijl je andere vormen van plezier verkent. Bovendien kunnen de Verkenningskaarten een element van opwinding en speelsheid toevoegen aan jullie gedeelde ervaring, waarbij jij en je partner nieuwe dingen proberen en jullie verbinding verdiepen. Dus ga ervoor, ontdek en geniet samen van de reis!

Wat is de garantieperiode?

Op al onze producten zit een garantietermijn van 3 jaar. Onbezorgd plezier!

Is verzending discreet?

Absoluut, Chi wordt discreet verzonden. Je ontvangt je bestelling in een neutrale verpakking, zonder verwijzing naar de inhoud of afzender. Zo kun je met een gerust hart genieten van je aankoop zonder je zorgen te maken over nieuwsgierige blikken.

Als Chi een dier zou zijn, wat zou het dan zijn?

Als Chi een dier zou zijn, zou het een 🦋 zijn! Net zoals vlinders fladderen rond bloemen, danst Chi rond genotsplekjes en geeft het snelle, zachte en effectieve kusjes zonder direct contact.