Cosmopolitan.nl: "Kit - the sensation of 2022"

Cosmopolitan.nl: "Kit - the sensation of 2022"

Deze rakkers stellen je nóóit teleur.

Op zoek naar de beste vibrator van je leven? Say no more. Een vibrerend seksspeeltje binnen handbereik kan niet missen in of op je nachtkastje. Voor tijdens het masturberen, óf als extraatje tijdens het voorspel of de seks met je partner. Over binnen handbereik gesproken: bij Bol.com heb je je bestelling vaak binnen slechts 'n dagje binnen. Vandaar dit lijstje vibrators dat bij één van onze favo webshops te koop is. I mean.

Dit zijn de 8 beste vibrators op Bol.com

1Teazers Tarzan Vibrator

tarzan vibrator

Dit rijtje beste vibrators starten we uiteráárd met de 'beginner' onder de vibrators: de Tarzan-vibrator. Voor een fijne stimulatie van je vagina, clitoris en G-spot en voorzien van tien(!) verschillende vibratiestanden.

2Luna Nua Luchtdruk Vibrator

luna nua vibrator

Een twee-in-één vibrator die je echt eens wilt testen. Met pulserende luchtdrukverplaatsing wordt een fijn zuigeffect gecreëerd waarbij zowel je clitoris als G-spot wordt gestimuleerd.

 

3Satisfyer Pro 3+

satisfyer pro

 

All-time favourite... De Satisfyer Pro stelt nóóit teleur. De 3.0 versie heeft nog meer luchtdrukvibraties, en dus zijn je orgasmes intenser dan ooit. Bovendien is hij superstil, dus ook daar hoef je je geen zorgen om te maken.

sweetytoys luchtdruk vibrator
Wát een apparaat. En meer dan de investering waard, kunnen we je vertellen. Met meer dan 20 (oh my god) verschillende vibratiestanden, en ingebouwde clitorus en G-spot stimulator, kun je (of jullie) je lol niet op.

 

Love Magic Luna Tarzan Rabbit Vibrator

tarzan love magic vibrator

De Tarzan 2.0: deze vibrator lijkt een beetje op de eerste in deze collectie 'beste vibrators', maar dan met extra stimulering voor de clitoris (check foto hiernaast), waar een zogenoemde 'sterke motor' in zit. HAHA. Voor als je klaar bent voor the next level.

The Oh Collective KIT vibrator

the oh collective vibrator

Het schijnt dé sensatie van 2022 te zijn: de KIT vibrator, te koop op Bol.com. Hij schijnt ten opzichte van andere vibrators zeer flexibel te zijn, dus hij kan overal bij. Verder is-ie fluisterstil en waterbestendig.

 

€52,95

7Belgian Beauty Platform vibrator

vibrator belgian beauty platform

We hadden het hiervoor over een twee-in-één vibrator; nou deze is dus drie-in-één. De vibrator zuigt, trilt én heeft een kloppend effect. Met vijf kloppende standen, 5 zuigstanden en 10 vibratiestanden. Duizelt het je al?

Eva Pulse Koppel Vibrator

eva pulse vibrator

Tot slot een spannende vibrator voor jou én eventueel je partner. Alle remmen los en laat vanavond jou BF of GF de afstandsbediening van deze stimulerende vibo bedienen.

Lees het originele artikel over The Oh Collective op Cosmopolitan.nl hier

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.