Vibrator Online Kopen | Beste vibrator online kopen | Sex shop online

Vibrator Online Kopen | Beste vibrator online kopen | Sex shop online

 

Vibrator Online Kopen | Beste vibrator online kopen | Sex shop online 

Vibrators zijn voor velen al voor lange tijd een taboo geweest: mensen durven er niet over te praten, er naar te kijken of het zelfs in de handen te nemen. Toch zien we interesse toenemen: sex toys worden steeds meer in de media gebracht, zogenaamde influencers hebben het over hun sexuele ervaringen en langzaamaan wordt de vibrator nu ook onderdeel van je dagelijkse wellness routine.


Terwijl vibrators al voor lange tijd bestaan, zien we weinig goede vibrators op de markt die we kunnen vertrouwen. Licenties en certificaten zijn geen vereisten bij fabrikanten vandaag de dag, dus is het heel goed mogelijk dat je een veilige vibrator online koopt die materialen bevat die je eigenlijk niet met je lichaam in contact wilt brengen.


Daarom hebben wij The Oh Collective opgericht: vibrators online die veilig zijn voor elke vrouw. Wij zijn elke fabriek langs geweest die vibrators produceren en garanderen dat de materialen die worden gebruikt FDA & CE goedgekeurd zijn. Daarbij hebben we bij het design van vibrators goed gekeken naar wat de vrouw echt wilt: geen agressief uitziende vibrators of intimiderende vibrators, maar vibrators die de vrouw vandaag de dag ECHT wilt. Vibrators die je online kan kopen, vibrators waar je je niet voor schaamt en vibrators die je ook even als een mooi, attent cadeau kan schenken aan je vriendin/vrouw/collega. 


Het is tijd om de taboo over sex, intimiteit en sexspeeltjes (zoals vibrators) op te breken en er met een fris oog naar te kijken. Ten tijde van Corona, quarantaines, HPV-besmettingen, burn outs en optimale wellness, is een vibrator misschien niet eens zo gek. 

Back to blog