Sextoy online kopen in plaats van persoonlijk naar de de sexshop gaan

Sextoy online kopen in plaats van persoonlijk naar de de sexshop gaan

Sextoy en sexspeeltjes die je niet in normale sexs shops kan vinden online. De sex toys van. The Oh Collective zijn ideale seksspeeltjes voor hem en haar en gemaakt van hoogwaardige siliconen die ook worden gebruikt in ziekenhuizen.

Wat meeste mensen niet weten is dat sex toys gemaakt kunnen zijn van schadelijke materialen voor het lichaam. The Oh Collective gebruikt alleen medische siliconen voor hun sexspeeltjes

De volgende keer als je in de sexshop bent, vraag aan de sexshop manager waar de speeltjes van gemaakt zijn. Zorg ervoor dat je altijd voor siliconen speeltjes kiest en geen plastic materialen.

Sexspeeltjes die op batterijen werken, raden wij ook af. De G-spot vibrators van The Oh Collective werken allemaal USB-opladers die je veilig kan laden en oplaadbaar zijn. Sextoys die werken op batterijen zijn nog van de oude garde en raden wij ook niet aan. 

Vind een sexspeeltje op The Oh Collective zoals de clitoris vibrator Pixie, superstil maar met een harde vibratie die ieder persoon kan doen Oooooh'en.

Back to blog