Dildo Kopen | The Oh Collective

Dildo Kopen | The Oh Collective

Een dildo kopen kan voor iedereen een ontmoedigende ervaring zijn. Of je nu voor jezelf winkelt of voor iemand anders, het grote aantal vormen, maten en materialen dat tegenwoordig op de markt is, kan overweldigend zijn. Dus als je klaar bent om een dildo te kopen maar niet weet waar te beginnen, vrees niet - wij zijn hier om te helpen!

 

Welk type dildo heb ik nodig?

De eerste stap in je dildo avontuur is bepalen welk type dildo je nodig hebt. Wil je een inbrengbaar speeltje dat realistisch aanvoelt? Of heb je liever iets met een meer abstracte vorm? Een van de beste manieren om erachter te komen wat voor soort dildo voor jou geschikt is, is door jezelf wat vragen te stellen over wat voor soort stimulatie je zoekt. Wil je iets dat trilt? Moet hij waterdicht zijn? Of wil je gewoon iets simpels en eenvoudigs?

Als je eenmaal een idee hebt van het type speeltje dat het beste werkt voor jouw lichaam, is het tijd om je zoektocht te verfijnen op basis van grootte en materiaal. Als je bijvoorbeeld besluit dat een realistische dildo geschikt is voor jou, dan is het ook zinvol om naar maattabellen te kijken, zodat je speeltje comfortabel in je lichaam past. Evenzo, als vibratie belangrijk voor je is, zorg er dan voor dat het materiaal waarvan het speeltje is gemaakt het vibreren niet belemmert. Siliconen speeltjes zijn in deze gevallen vaak ideaal, omdat ze een goede vibratieg bieden en toch gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Probeer bijvoorbeeld Kit - onze super bendy vibrator dildo die door Cosmopolitan is genomineerd voor de Gen Now awards. 

 

Welk merk moet ik kiezen?


Nu we enkele basisprincipes over types en materialen hebben behandeld, laten we het hebben over merken. Er zijn heel veel bedrijven die seksspeeltjes aanbieden tegen verschillende prijzen. Het belangrijkste bij het kiezen van een merk is dat ze veiligheid en kwaliteit boven alles stellen. Zoek naar bedrijven die ftalaatvrije materialen gebruiken en duidelijke instructies geven over hoe hun producten gebruikt en verzorgd moeten worden. Zorg er bovendien voor dat er geen risico's zijn verbonden aan de aankoop bij hen - zoek naar bedrijven met fabrieksgaranties of een geld-terug-beleid, zodat als er na de aankoop iets misgaat, er een gemakkelijke manier is om het snel op te lossen zonder gedoe of kosten (wist je dat The Oh Collective een fabrieksgarantie van 1 jaar aanbiedt?)


Een dildo kopen hoeft niet intimiderend te zijn! Met een klein beetje onderzoek naar soorten en materialen, en rekening houdend met de veiligheidsnormen van gerenommeerde merken, kan iedereen in een mum van tijd het perfecte speeltje voor zijn of haar behoeften uitzoeken! 

Back to blog