Zelfliefde, een erotisch verhaal

Zelfliefde, een erotisch verhaal

Bij de gedachte alleen al schiet de energie als een bliksemschicht door mijn lichaam om uiteindelijk tussen mijn benen neer te strijken. Ongeduldig kijk ik om me heen en vraag me af of mijn herinneringen aan gisteravond als een grote denkballon boven mijn hoofd zweven.

Oké, dus dit gebeurde er toen. Na een avond vol gezelligheid met vrienden stuit ik thuis op een pakketje. Ik heb niks besteld, maar in dikgedrukte letters staat toch echt mijn naam geschreven. Bij binnenkomst scheur ik de doos open en lees het kaartje. ‘Dat zij je net zo fijn laat komen als ik’, staat er. Geen afzender. Voorbij het verpakkingsmateriaal tref ik een seksspeeltje aan; een clitoris vibrator om precies te zijn. Eentje die ik al een tijdje op het oog heb, maar nog niet zelf had aangeschaft. Zonder na te denken stap ik uit mijn kleren en ga in mijn ondergoed in bed ga liggen. Uiteraard met mijn nieuwe aanwinst.

Als vanzelf glijden mijn handen over mijn dijen en kruipen steeds meer omhoog tot ze mijn borsten bereiken. Langzaam draai ik rondjes rond mijn tepels en knijp er zachtjes in. Een schokkerige adem verlaat mijn lichaam en ik voel hoe de opwinding tussen mijn benen plakt. Het liefst wil ik meteen naar the sweet spot – ik sta op knappen. Om mezelf meer dan twee minuten genot te gunnen, sta ik op en zet een zacht muziekje aan voor de sfeer.

Staand laat ik opnieuw mijn handen over mijn lichaam glijden. Van mijn enkels naar mijn nek, vingers die zachtjes met mijn haar spelen. Ik raak in een soort trance van opwinding en vind dat ik het lang genoeg heb uitgesteld. Eenmaal onder de dekens glijden mijn vingers langs de randen van mijn ondergoed. De druk tussen mijn benen neemt toe, mijn hartslag schiet omhoog en ik vraag mezelf stilletjes af hoe lang ik dit nog kan volhouden. Mezelf zo plagen, bedoel ik. Ik kan natuurlijk ook gewoon doorgaan als ik snel tot een hoogtepunt kom.

Het nieuwe speeltje en ik zijn nog niet bekend met elkaar, maar binnen no time heb ik haar aan. Het ritmische getril gaat gepaard met een zacht zoemend geluid. Het is alsof er een vlindertuin in mijn buik neerstrijkt. Wat heb ik hier zin in. Ze rust kort op het nat geworden stukje stof en reist verder naar mijn onderbuik. Langzaam laat ik mijn trillende gezelschap naar boven kruipen en leg het puntje om de beurt op mijn tepels. Een zachte kreun glipt tussen mijn lippen vandaan en mijn rug kromt bij de gedachte van wat komen gaat. Of eigenlijk wie er komen gaat. Spoiler: ik! Ik houd het niet langer en besluit dat ik mezelf lang genoeg geplaagd heb. Met een vlotte beweging haak ik mijn vingers in de zijkanten van mijn string en til mijn billen op om ‘m uit te trekken. Mijn benen scheiden zich van elkaar en als ik met mijn vingers langs mijn schaamlippen strijk, voelde ik de geilheid die zich daar heeft verzameld. 

Langzaam spreid ik mijn lippen en maak contact met mezelf. Rondjes draaien maakt me normaliter duizelig, maar nu kan kan ik er geen genoeg van krijgen. Ik introduceer mijn nieuwe bestie aan de plek waar ze heel wat tijd zal gaan doorbrengen. Ze staat paraat voor mijn opening en ik haal diep adem voor ik haar zachtjes naar binnen duw. 

Ik kreun, kronkel en gooi de dekens van me af. Mijn tepels richten zich naar het plafond en ik beweeg het speeltje langzaam heen en weer tot ik een goed ritme te pakken heb. Ik lik de vingers van mijn andere hand en breng ze vervolgens naar mijn clitoris voor dubbele stimulatie. O my. Als ik niet uitkijk… En dan voel ik het. Mijn orgasme begint zich langzaam op te bouwen. Ik probeer het nog af te remmen, maar het voelt veel te lekker om te stoppen. En dus ga ik door. 

Het tempo versnelt. Ik wil komen. Ik ga komen. Als een golf overspoelt het prikkelende gevoel al mijn zintuigen. Mijn spieren pulseren om het speeltje heen en mijn vingers komen tot stilstand.

De tintelingen ebben weg en ik druk op de uitknop van mijn cadeau. Langzaam trek ik haar uit me. Holy shit, dat had ik écht even nodig. Ik geef mezelf een paar minuten om op adem te komen en besluit daarna aan ronde twee te beginnen… 

Een self love story by Misha Margarittha voor The Oh Collective

---

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden over volgende opwindende verhalen van The Oh Collective ↓

Back to blog